keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

7 viikon liikuntatauko katkesi vihdoin ja viimein eilen. Kummasti sitä tottui liikkumattomuuteen vaikka ajatus kunnon laskemisesta äsrsyttikin. Fyysisesti olo on löysä…
Ensimmäiseen workoutiini kuului salitreeni, juoksu ja spinning. Kutakin lajia 20 minuttia. Salitreenin aikana haaveilin omasta Jillianista. Biggest Loseria katsoessa olen aina kateellinen kilpailijoille heidän tappavista salitreeneistään. Minähän en salitreenistä pidä, joten sen vähän mitä teen, teen keskikertaisesti. Intoa ei vaan löydy kovempaan treeniin. Onneksi spinningissä en itseäni säästele. Ja juoksu toi taas hymyn huulille! Tänään uudestaan!
Erittäin positiivista oli myös se, että salilla oli ainakin puolet vähemmän ihmisiä kuin yleensä.
Tämän tauon aikana olen laihtunut ehkä n. 2 kg ja kyllä se peilikuva salilla miellytti itseäni huomattavasti enemmän. Tuntuu jotenkin enemmän itseltäni. Ehkä suurempi osuus tyytyväisyyteeni on kuitenkin se, että en ole ahminut pitkään aikaan (kop kop!).


Biggest Loserista puheenollen… Kukakohan voittaa? Omat suosikkini eivät päässeet finaaliin, joten jäljelläolevista kannustan ehkä Amandaa? Jos joku tietää jo voittajan älkää kertoko please!

4 kommenttia:

 1. Biggest Loserista - en kerro!

  Ihanaa, että olet päässyt liikkumaan. Mä olin vain loppuviikon flunssassa ja olipa ihana päästä tällä viikolla liikkumaan (vaikka vasta tänään normaali olo). Kyllä siitä vain niin hyvä olo tulee. Olisi saattanut minunkin liikkumattomuuteni venähtää, mutta onneksi on tosielämän piiskureita (jotka kyllä nätisti hymyillen pyytää juoksulenkille :)). Toivotaan, että jalka pysyy hiljaa ja saat liikkua vaivatta jatkossakin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos TM, polvi tuntui täysin normaalilta. Onneksi! Eilen tosiaan heti toinen kerta perään. Oli rintalihakset penkkipunnerruksesta niin kipeät, että juoksu melkein sattui:) Mutta kyllä se tästä!
  Mulla pari jaksoa Biggest Loseria katsomatta...varmaan tänään "ahmin" ne kaikki!

  VastaaPoista
 3. Monia hyviä uutia: laihtuminen tauon aikana, ahmimiset poissa ja peilikuva tuntuu miellyttävältä. Ihanaaaaa! :)

  Jatkukoon hyvä mieli ja olotila! Mukavan liikunnallista loppuviikkoa!

  VastaaPoista