keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kaipaava lukija

Hei Iloinen,
huomasin, että olet poistanut iki-ihanan blogisi!!!
Hirveä järkytys. Blogisi oli niin loistava ja ajatuksia herättävä, että toivon suuresti kysessä olevan vain hetkillisen teknisen häiriön tms.
Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin ja tulet takaisin blogimaailmaan. Edes meille muille jättämilläsi kommenteilla.
Kaivaten,
Taina

4 kommenttia:

 1. Hei, voi harmi... mä yritin varoittaakin ja kaikkea... sellainen hyvästely siellä oli hetken aikaa. Mitään dramaattista tässä ei nyt ole. Oon vaan jo tässä kesän mittaan pidempään aatellut että kirjoittamisen intressit alkoivat poltella muualla ja tämä blogi jotenkin teki tehtävänsä. Tuli sellainen voimistuva fiilis että teki mieli pistää se kiinni. En tarkoittanut pahaa mieltä kellekään kun suljin sen, jotenkin en myöskään koe oikein mukavana pitää auki blogia jota en päivitä. Kiitos kun oot ollut keskustelukumppanina...

  VastaaPoista
 2. Olen itse ollut viime aikoina harvoin täällä blogimaailmassa, joten hyvästely kirjoituksesi meni ohi. Kiva kuulla, että kaikki hyvin ja ymmärrän hyvin, ettet jätä auki blogia, jota et aio päivittää, vaikka sitä ja sinua tuleekin ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset kauniista sanoistasi. Tervehdin sinua balettitunnin jälkeisissä tunnelmissa. rohkaisin mieleni ja menin monen vuoden jälkeen aikuisten alkeisiin. Mikä fiilis... se on niin vaikeaa ja ihanaa. Unelmista kannattaa pitää kiinni.

   Poista
 3. Totta! Kiitos kuin muistutit asiasta, minullakin on eräs liikuntaan liittyvä haave. Ehkäpä se tänä vuonna toteutuu?!

  VastaaPoista