torstai 6. syyskuuta 2012

6 kg ero

“Siivosin” tietokonettani pari viikkoa sitten. Ja löysin viime talvena, todella suuren itseinhon vallassa, ottamiani kuvia. Niiden oli tarkoitus toimia ravistelevana järkytyksenä takaisin “kunnolliseen” elämään. Järkyttäviä ne olivat, etenkin kun vertasin niitä vain n. 3 kk aikaisemmin ottettuihin kuviin, joissa ko. hame mahtui ihan hyvin päälle. Vasta noin 4-5 kk myöhemmin, kevään tullessa, joku loksahti paikoilleen ja olo itseni kanssa alkoi tuntua huomattavasti helpommalta ja mielllyttävämmältä.

Muutama päivä sitten otin vertailukuvat. Kyllähän laihtumisen vaatteista näkee selvästi, mutta jotenkin kuvissa ero entiseen konkretisoituu huomattavasti paremmin. Suosittelen ehdottomasti kaikille itsensä kuvaamista. Nykyään se on niin helppoakin kun halutessa kukaan muu ei näe kuvia:) Jos vieläkin pitäisi viedä valokuvat kehitettäviksi en kyllä ikinä olisi kehdannut ottaa näitä kuvia!
Sen pidemmittä puheitta tässä kuvat.  Toivottavasti tänä talvena ei käy kuten viime vuonna…
 Tässä sivukuvassa näkyy varmaan kaikille mikä on mun ongelmakohta...?8 kommenttia:

 1. On iso ero! Onnittelut - ponnistelu ja itsetutkinta on tuoneet tuloksia. Eikos olekin ihanaa kun vaatteet istuvat niin hyvin paalla. Paasisinpa itsekin tuohon pisteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tosi ihanaa, että mahdun taas vanhoihin vaatteisiin. Mutta...niin kliseiseltä kun se kuulostaakin, kaikkein parasta on hyvä olo. Kun ahmiminen on jäänyt (knock on wood!) olo on fyysisesti parempi ja itseinho&morkkis poissa.
   Luulen, että käänne tapahtui silloin kun päätin, että haluan vaan pysyä yhdessä koossa. Oli se sitten isompi tai pienempi. Ja olin oikeasti valmis hyväksymään myös sen isomman koon kunhan se on sitten aina se. Hirveintä on se kahden eri vaatekaapin välillä heiluminen ja ainainen tyytymättömyys itseen.
   Tsemppiä sulle oman sopivan koon löytymiseen.

   Poista
 2. Vau mikä nainen! :) Onnea kaikesta! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kaneli! Ja samat sanat!

  VastaaPoista
 4. Oi, hienoja tuloksia! Sinulla on muuten todella kauniit sääret. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Quantina! ...poseerausta kyllä pitäis harjotella:) Aika maajussimainen asento noissa edestä päin otetuissa kuvissa!

  VastaaPoista