tiistai 27. maaliskuuta 2012

17 asiaa

Sain jokin aika sitten ihanalta Quantinalta kaksoistunnustuksen (kiitos!), jonka vihdoin toteutan. One Lovely Blog Awardin saajan tulee kertoa itsestään seitsemän asiaa, kun taas Pyttypalkintoon kuuluu kymmenen kiehtovan yksityiskohdan paljastaminen itsestä.
En tiedä  miten kiehtovia nämä paljstuksen ovat, mutta tässä niitä tulee.

1.    Haaveilen koirasta. Ihan hirveästi. Valitettavasti mieheni ei ole vielä lämmennyt asialle, vaikka koirista pitääkin.

2.    Kaikkein rakkaimmat ystäväni asuvat kaukana ja näemme harvoin. Olemme silti niin tiiviisti yhteydessä, että tiedämme toistemme elämästä varmasti lähes tulkoon kaiken.

3.    Iän lisääntyessä kaveripiirini on pienentynyt. En vain jaksa kuluttaa energiaa ihmisiin, joiden kanssa minulla ei ole enää paljon yhteistä.

4.    Viihdyn hyvin yksin.

5.    Olen erinomaisissa väleissä ex-mieheni kanssa. Usein uskoudumme toisillemme nykyisten   suhteidemme ongelmista. En tiedä miten tyytyväinen mieheni olisi, jos tietäisi tästä:)

6.    Minulla on ihania sukulaisia: tätejä, setiä ja serkkuja.

7.    En pidä kahvista enkä limuista.

8.    Lapsena/teini-ikäisenä haaveilin kirjailijan, sisustusarkkitehdin ja psykologin ammateista.

9.    Uskon, että vaihto-oppilasvuosi muutti elämäni. Iloineen ja vaikeuksineen mahtava kokemus.
Olen yhä yhteydessä sen aikasiin tärkeisiin ihmisiin.

10.    Lapsena olin todella nirso. Elin vuosia pääosin viilillä, voileivillä ja pastalla.

11.    Lapsuuden kodissani ei syöty juuri koskaan mitään herkkuja. Välillä mietin onko tämä syynä suureen suklaa- ja jätskirakkauteeni?

12.    Minusta ruohonleikkaaminen on ihanaa puuhaa!

13.    En ymmärrä miten Kim Kardashian voi olla kenenkään tyyli-ikoni???

14.    Lukiossa lintsasin suurimmalta osalta liikuntatunneilta.

15.    Rakastan kirjoja ja lukemista, mutta viime aikoina olen lukenut harvinaisen vähän.

16.    Rakastan olla ruskettunut, mutta en nykyään enää jaksa maata auringossa kovin montaa tuntia päivässä. Parempi niin varmasti.

17.    En tiedä johtuuko se auringosta vai raskaasta vuodesta, mutta minusta tuntuu, että olen yht’äkkiä vanhentunut paljon, etenkin kasvoista. Tähän asti minua on aina luultu ikääni nuoremmaksi. Nykyään ei varmaan enää. Höh.

4 kommenttia:

 1. Samaa mielta Kim Kardashianista. En muutenkaan ymmarra koko Kardashian juttua ja kiinnostusta...

  Mina taas olen kiitollinen etta yksi lapsista on koirille tosi allerginen niin on hyva syy olla hankkimatta koiraa (mita toinen lapsi mankuu jatkuvasti, ja itse saattaisin elainrakkaana koirafanina herkkana hetkena kayda adoptoimassa jonkun sopoliiniin). Rationalisesti ajatellen emme missaan nimessa voisi ottaa koiraa nyt.. Matkustamme liikaa ja muutenkin siina olisi aivan liikaa hommaa ja hoitamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ihanaa, etten ole ainoa, joka ei ymmärrä Kardashian-villitystä! Olen katsonut ehkä 1/2 jaksoa ko. perheestä kertovaa sarjaa ja sen suosio on täysi mysteeri minulle!?

   Meillä RATIONAALISESTI ajatellen myös huono hetki koiralle. Joutuisi raukka olemaan aivan liian paljon yksin. Ja jos olen rehellinen aamuiset ulosviemiset olisivat minulle aikamoinen uhraus... Mutta sydän haaveilee!

   Poista
 2. Oi! Oli ihanaa lukea sinusta näitä "paljastuksia". Ja haha! niin samaa mieltä Kardashianista :))) Mutta samaa mieltä myös siitä, että iän myötä ystävien laatu on tullut huomattavasti määrää tärkeämmäksi asiaksi! Kiitos mukavasta postauksesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, toinenkin K samoin ajatteleva! Kiitos itsellesi mukavasta kommentista (ja tietty ihanasta blogistasi)!

   Poista