keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hiljaiseloa

Aika ja energia tuntuu menevän suurimmaksi osaksi elämän miettimiseen. Suuria päätöksiä edessä ja pelottaa kuunnella sydämmen ääntä. Se kun vie tuntemattomille teille, toisin kuin järjen ääni. Saa nähdä mihin päädyn...?
Syömisissä olen pysynyt kohtuudessa ja varsin vaivattomasti, mutta liikunnan suhteen olen ollut laiska. Ei vaan ole ollut intoa ja viime viikkoina olenkin käynyt salilla vain 1-2 kertaa viikossa. Eilenkään en olisi yhtään jaksanut/huvittanut mennä, mutta en halua muuttua sohvaperunaksi, joten pakotin itseni salille. Olin ajatellut juosta ja ehkä harrastaa hieman salitreeniä, mutta kun eräs ryhmäliikuntatunti olikin juuri sopivasti alkamassa salille tuntuani, meninkin sinne. Ryhmän energia teki hyvää ja juoksin sen jälkeen vielä 20 min. juoksumatolla. Enkä voinut taas muuta kuin ihmetellä, miksi kynnys liikuntaan oli korkea??
Salinkin suhteen on tehtävä valintoja, eli jäsenyyteni loppuu kuukauden kuluttua enkä ole varma jatkanko samalla vai vaihdanko. Ensin pitäisi tehdä nuo muut suuremmat päätökset, ne nimittäin vaikuttavat vähän kaikkeen muuhun. Sitoutumiskammoiselle ja rutiineista tykkäävälle aikamoinen määrä sitoutumispäätöksiä ja mahdollisia muutoksia! Ei ihme jos stressi on välillä korkealla. Time to stay calm and carry on!

6 kommenttia:

 1. Paljon voimia päätöksiin <3

  VastaaPoista
 2. Sanotaan, että kun päätöksen aika tulee, on päätöskin valmis. Niin se monesti on! Voimia ja halaus! Palaa pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TM, toivotaan... Olen nykyään jotenkin niin ärsyttävä jahkaaja toisissa, tärkeissä, asioissa. Mutta ehkä se tästä?!

   Poista
 3. Taina-ihanainen. Blogissani haaste sinulle :)

  VastaaPoista