perjantai 20. huhtikuuta 2012

Tyypillistä

Tällä viikolla loppui jäsenyyteni kuntosalilla. Salin suht’ agressiivisesta painostuksesta huolimatta en ole vielä uusinut jäsenyyttäni. Heidän hintapolitiikkansa vanhoja, uskollisia asiakkaita kohtaan ärsyttää minua. Niinpä aion katsastaa ainakin pari muuta salia, joista toisella ainakin olisi varsin mielenkiintoinen tarjous menossa.
Kävin myös katsomassa juoksumattoa… Olisi ihana ostaa kotiin juoksumatto, kun juoksu kuitenkin on lempilajini. Siinä säästyisi salijäsenyysmaksutkin. Mutta, on se vaan niin hemmetin iso ja ruma kapistus! Tällä hetkellä meillä olisi sille huone, jossa se ei “häiritsisi esteettistä silmääni”, mutta harkitsemme muuttoa pienempään asuntoon, eikä juoksumatto keskellä olo-tai makuuhuonetta oikein innosta.
Mutta tyypillistä on siis se, että nyt kun ei ole salia, on hirveä hinku hikiliikuntaan! Viime aikoina olen usempaankin kertaan murehtinut liikuntamotivaation osittaista katoamista, mutta jäsenyyden loppuessa se löytyi heti!
Tämä ja seuraava viikko ovat täynnä kivaa ohjelmaa, joten en näinä päivinä oikein salille ehtisikään. Mikään ei tietysti estä sovittamasta vaikkapa Jillianin 30 min. jumppatuokiota päiväohjelmaan, mutta viimeistään ensi viikon jälkeen tavalla tai toisella palaan  hikiliikunnan pariin.
Jillianista puheenollen, oletteko huomanneet, että TV Viideltä  (perjantaisin klo 15.05) on taas alkanut hänen ohjelmansa “Eroon läskeistä”? On se Jillian vaan niin hyvä tyyppi!

4 kommenttia:

 1. Näin se ihmisen mieli toimii, että kun ei salille juuri nyt pääse niin silloin sinne kaikkein eniten haluaa ja kun on mahdollisuus, ei se hinku niin kova olekaan... Mutta uskon, että salin vaihtokin voi innostaa liikkumaan! Ja ehkä kokeilemaan jotain uutta lajiakin? :) Juoksumatto kotona kuulostaa kyllä ihanalta, mutta totta se on, että se on tosi hankala "sisustuselementti"...

  Apua! En taaskaan ollut huomannut Jillianin paluuta! Hyvä kun sanoit! Jilliania fanitan maailman eniten! Suurin haaveeni on saada oma Jillian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma Jillian olis kyllä aivan mahtavaa ja ajattele: katsoessani Jillianin ohjelmaa, ajattelin sinua! Muistin nimittäin, että olet suuri Jillian-fani!

   Poista
 2. Ai se on Jillianin ohjelma :O Oon vaan boksittanu ohjelmia enkä oo ehtiny niitä kattomaan! :) Hyvä tietää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että olet saanut ohjelmia talteen! Nauti kun tulee sopiva hetki!

   Poista