tiistai 5. kesäkuuta 2012

11 Kysymystä

Sain jokin aika sitten kysymyshaasteen Iloinen keho blogin kirjoittajalta. Kiitos! Kysymyksesi olivat todella hyviä. Tässä ovat vastaukseni. Laitan itse haasteen kiertämään lähiaikoina, kunhan ehdin keksiä kysymykset.

1. Tämän viikon ilahduttavin asia?
Rakas ystäväni lähetti minulle tekstiviestin, jossa luki “Olen niin iloinen, että olet elämässäni”.

2. Ketä ihailet?
Ihmisiä, jotka kohtaavat pelkonsa. Jotka tekevät asioita oman mukavuusalueensa ulkopuolelta, vaikka pelottaa. Itse olen turhan usein jättänyt asioita tekemättä epäonnistumisen pelon vuoksi.

3. Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?
En varmasti ole tarpeeksi usein ylpeä saavutuksistani, koska sisäisen pirttihirmuni mielestä ne nyt olivat vähintä mitä voin tehdä (eivätkä koskaan riittäviä..). Onneksi nyt sentään tiedostan tämän ja yritän olla arvostavampi itseäni kohtaan.
Liikunnallisesti olen ylpeä siitä, että kypsässä 40v. iässä juoksin 10 km!
Minä, joka en kouluaikona pysytynyt edes juoksemaan Cooperin testiä (kävelin ainakin puolet siitä)!

4. Mikä saa sinut hermostumaan?
Röyhkeys ja epäoikeudenmukaisuus.

5. Mielimaisemasi?
Pakko sanoa 2 täysin vastakohtaista maisemaa:  vanhempieni mökkimaisemat etelä-Suomessa (järvi ja metsä). Ja sitten taas toisaalta Central Park ja sen ympärillä olevat rakennukset. Ja NYC noin yleisesti!

6. Kun haluat levätä ja olla "vapaa kaikesta", mitä teet?
Kesällä otan yksin aurinkoa muutaman tunnin. Muulloin löhöän sohvalla ja luen sisustus- tai muotilehtiä. Ennen siihen olisi kuulunut olennaisena lisänä herkkujen syöminen samalla. Nyt viime aikoina tyydyn useimmiten kuumaan ja vahvaan teehen. Tai tunnustetaan: silloin tällöin lehtien seurana lasi oikein kylmää valkoviiniä!

7. Minkä asian puolesta olet valmis barrikadeille?
Noin yleisesti ottaen: oikeudenmukaisuuden.

8. Mitä yhteisiä piirteitä näet parhaissa ystävissäsi?
Ihana kysymys! Piti miettiä oikein kunnolla. He ovat fiksuja, aktiivisia ja rohkeita. Ja sanoisin myös, että jokaisella on slight issues with control…:) Osa myöntää asian, osa ei!

9. Mitä (asia, tuntemus, kokemus) haluat lapsuudestasi säilyttää?
Kaikki rakkaaseen isoäitiini liittyvät muistot. Vaikka hän kuoli jo kauan aikaa sitten, sain onneksi lapsena viettää hänen kanssaan paljon aikaa. Mahtava ja mielenkiintoinen ihminen.

10. Mikä saa sinut nauramaan?
Ystäväni koira! Tv sarjoista Frasierin noin 3-4 ensimmäistä kautta ja Big Bang Theory (miksi sille on muuten annettu niin äärettömän typerä nimi suomeksi “Rillit huurussa”??).
Ja on minulla myös pari tosi verbaalisesti lahjakasta hauskaa ystävää!

11. Mitä olisit toivonut minun kysyvän?
Unohtumaton kirja? Ja vastauksena Anita Nair:in “Ladies Coupè”. Ihana tarina naisista. Olisin toivonut, että kirja ei olisi koskaan loppunut! (Quantina, jos luet tätä, voisit kääntää sen suomeksi! Tietääkseni sitä ei ole vielä käännetty…).

3 kommenttia:

  1. Hei! Oli tosi mukava lukea vastauksiasi! :-)

    VastaaPoista
  2. Taysin samaa mielta kysymys nro kahdesta! Joskus toivon etta tapahtuisi jotain joka pakottaisi oman mukavuusalueen ulkopuolelle kun muuten olen niin mukavuudenhaluinen etten riskeeraa mitaan...

    VastaaPoista