perjantai 13. tammikuuta 2012

Working out with Jillian

Eräs ystäväni toi minulle pyynnöstäni Englannista tuliaisiksi tämän Jillianin dvdn.
Melkein jo toivoin, että sitä ei olisi löytynyt… Opiskeluaikoina olin innokas video-jumppaaja, mutta sen jälkeen en ole oikein innostunut.
Mutta kun tuon dvd nyt sain, niin pakkohan sitä oli kokeilla.
Eilen illalla töistä tultuani sitten treenasin Jillianin kanssa!Dvd:llä on 4 eri ohjelmaa, jotka on tarkoitus suorittaa kuukauden aikana. Joka viikolle siis oma ohjelma, joka pitäisi tehdä 5-6 kertaa viikossa. Ensimmäisen viikon ohjelma kesti noin 33 minuuttia. Jillianin orjapiiskuri-maineen tuntien odotin aikamoista tappoharjoitusta. Ja varsin tehokas jumppa olikin. Ei hetkeäkään tehotonta aikaa, mutta ei se mitenkään liian vaativa ollut. Sen sijaan aavistan, että seuraavien viikkojen ohjelmat tulevat kyllä olemaan haastavia! Minulla on varmasti parempi aerobinen- kuin lihaskunto, mutta suhteellisen hyvin selvisin jopa punnerruksista. Tosin tein tietysti niitä helpompia sellaisia... Ohjelmassa on lähes joka liikesarjasta helpompi ja vaativampi versio. Itse tein muut paitsi aerobiset osiot helpomman mukaan.
Sykemittarin mukaan keskisyke 126, korkein 150. Ja kaloreita kului muistaakseni noin 230.
Tänään tuntuu, että eilen on jumpattu, mutta lihakset eivät ole mitenkään erityisen kipeät. Toisin kun luulin, koska edellisestä varsinaisesta jumpasta oli varmaan kuukausi.
Pyrin liikkumaan salilla (spinning/juoksu/toning-jumppa) 3 kertaa viikossa, joten en varmasti tule treenaamaan Jillianin kanssa suositeltua 5-6 kertaa viikossa. Mutta niinä päivinä kun en liiku kodin ulkopuolella voisin yrittää tehdä tämän treenin. Jillian on erinomaista ja motivoivaa seuraa, ei yhtään tekopirteä tai lässyttävä niin kuin monet muut jumppadvd "tähdet"…

2 kommenttia: